Jovanović Ljubiša

Jovanović Ljubiša

Alfa nekretnine je agencija od povjerenja. Prisutni smo na tržištu nekretnina grada Bijeljine i regije više od jedne decenije, svojim imenom garantujemo kvalitet usluga svakom svom klijentu. Iskustva našeg tima u zemlji i inostranstvu su nas naučila da ništa ne prepuštamo slučaju. Zbog toga u našoj Agenciji imamo provjerene sisteme za cijeli proces kupoprodaje. Na ovaj način osiguravamo da će se svi potencijalni kupci susresti sa kompetentnim saradnicima koji će pažljivo saslušati i zabilježiti njihove zahtjeve, što nam dalje omogućava da istovremeno pratimo više stotina potencijalnih kupaca iz naše baze podataka. 

U skladu sa standardima Evropske unije u Republici Srpskoj od 2016 godine, svaka nova zgrada mora da ima energetski sertifikat bez kojeg neće biti moguće izdavanje upotrebne dozvole. Ova novina se odnosi na zgrade za koje je to predviđeno Zakonom o uređenju prostora i građenju i pravilnicima o vršenju energetskog pregleda zgrada i izdavanju energetskog sertifikata, o metodologiji za izračunavanje energetskih karakteristika zgrada i o minimalnim zahtjevima za energetske karakteristike zgrada.
Kompanija Alfa i Omega osim unutrašnjih završnih radova, bavi se termoizolacijom i izradom fasada od stiropora ili kamene vune, te prodajom repro materijala za izradu fasade. Nudimo odgovoran i stručan pristup pri izvodjenju demit-fasade, a kupcima koji  se odluče da nas angažuju dajemo 10 godina pisane garancije direktno od svetski poznatih proizvodjača materijala i to na kompletan kvalitet izvedenih radova iz sistema tog proizvođača.
Promena godišnjeg doba, obično i nas same inspiriše na transformaciju doma i okruženja. Najčešće se kreće sa sezonskim raščišćavanjem nereda u ormaru koji ne spada u omiljene poslove. Međutim, kada dođemo do uređivanja doma, to je estetski mnogo ugodniji posao i u tome uživamo. Jesen nam svakako donosi hladnije vremenske prilike i tada više vremena provodimo kod kuće, pa je to ujedno idealni momenat da napravimo neke izmene.
Strana 1 od 4