• Agencija: 387 (0) 55 422 555

Alfa nekretnine

Razigrano potkrovlje u skandinavskom stilu

Written by 

Namestaj jednostavnog oblika i detalji jarkih boja ovom potkrovlju u Stokholmu daju jedinstven izgled i na svojstven način deluju da ovaj prostor bude izuzetno prijatan za život. Dnevni boravak, zajedno sa kuhinjskim i trpezarijskim delom čini jednu otvorenu i prostranu celinu. Upečatljiv je kontrast belih zidova i tamne podne površine mahagoni boje sa linearno postavljenim industrijskim osvetljenjem na plafonu i zidovima sa istaknutim drvenim gredama. Spavaća soba ima vidljivo sveden i neopterećujući sadržaj, pruža osećaj udobnosti sa dovoljno mesta za odlaganje stvari, od odeće, posteljine pa do omiljene knjige. Sa obe strane na uzglavlju kreveta se nalaze krajnje elegantne noćne police i ormari.

Ceo stan obiluje prirodnim dnevnim svetlom, zahvaljujući velikim staklenim vratima kroz koja se izlazi na malu ali gostoljubivu terasu terasu sa setom za sedenje i uživanje u predivnom pogledu na grad.

 

 

Last modified on Utorak, 17 Novembar 2015 20:01
Ljubiša

Alfa i Omega d.o.o. je zastupljena u sledećim djelatnostima: trgovina na veliko i malo bojama, lakovima i fasadnim sistemima, uslugama izvođenja fasadersko molerskih radova, iznajmljivanje i montaža građevinskih skela, Agencija za posredovanje u prometu nekretnina.

Ponuda kuće

DVIJE KUĆE NA PRODAJU
Prodato

DVIJE KUĆE NA PRODAJU
Bijeljina

77,000 € 61,500 €
Kuća u Loparama

Kuća u Loparama
Bijeljina

36,000 €
KUCA NA PRODAJU

KUCA NA PRODAJU
Bijeljina

69,250 €
Kuća u blizini parka
Prodato

Kuća u blizini parka
Bijeljina

53,846 €
Kuća sa poslovnom zgradom u Balatunu
Imanje u Trnjacima

Imanje u Trnjacima
Bijeljina

21,000 €

Ponuda stanovi

P

r

i

j

a

v

a