• Agencija: 387 (0) 55 422 555

Alfa nekretnine

Kuća u Intergaju
Prodato

Kuća u Intergaju
Bijeljina

101,000 €
Kuća novije gradnje - Trnjaci
Prodato

Kuća novije gradnje - Trnjaci
Bijeljina

17,950 €

Kako da uz pravilnu izolaciiju pri ugrađivanju prozora, izolujete potencijalne probleme!

Written by 

Zbog rastućih cena energenata i ekoloških problema naše planete, izolacija objekata, kao i pravilno ugrađeni prozori predstavljaju ključni element održive izgradnje. Zbog rastućih cena energenata i ekoloških problema naše planete, izolacija objekata, kao i pravilno ugrađeni prozori predstavljaju ključni element održive izgradnje. Zbog gubitka energije, mnoge  evropske zemlje uvele su standarde i zakone vezane za uštedu, kao i uputstva za ugradnju prozora. Pored kvalitetnih prozora, veoma je važno da koristite visokokvalitetne proizvode koji će smanjiti gubitak energije i redukovati buku.

Poslušajte savete stručnjaka iz kompanije Sika, koja je članica Saveta za zelenu gradnju. U saradnji sa proizvođačima stakala, prozora, projektantima i izvođačima radova, švajcarska kompanija razvila je kompletan asortiman za pravilnu ugradnju prozora uz koji ćete izbeći nepotrebno gubljenje toplotne energije. Ukoliko planirate da zamenite dotrajale prozore, možete upotrebiti membrane od EPDM gume visokog kvaliteta, koje se koriste za zaptivanje spojeva na fasadama i ugradnju prozora.  SikaMembran trake su hidroizolacione za obodno zaptivanje prozora sa unutrašnje i spoljašnje strane. Koriste se kako bi zadržale vlagu iz vazduha dalje od izolacije. Posebno kvalitetna SikaMembran Window Inside je paronepropusna traka, vrlo fleksibilna za zaptivanje prozora, vrata ili panela. Jedna strana trake ima samolepljivu ivicu, koja omogućava lakšu i efikasniju ugradnju na okvir prozora. SikaMembran Window Outside se koristi za zaptivanje oko prozora, vrata ili panela. Ukoliko postoji prazan prostor koji vuče toplotu između okvira prozora i samog objekta, preporučuje se upotreba ekspandirajuće trake za ispunjavanje, Sika ExpansionTape. U svojoj ponudi Sika ima tri različita tipa ekspandirajućih traka za različite namene. Sika ExpansionTape-100 koristi se za redukciju buke i bolju termoizolaciju, a otporna je i kod niskih temperatura. Sika ExpansionTape-600 služi za sigurno zaptivanje, čak i pod direktnim uticajem kiše, a posebno je efikasna kod zvučne i  termo izolacije. Može se prebojiti većinom disperzivnih tipova boja, vrlo je prionjiva, što pruža jednostavniju izolaciju. Ekspandirajuća traka Sika WindowTape One, ima najbolje performanse i omogućava 100 odsto hermetičko zaptivanje. Sama traka ima otprilike istu širinu kao i okvir prozora, pa je šira nego ostale ekspandirajuće trake. Svi pomenuti proizvodi pružaju sigurnu zaštitu objekta od gubitka toplote, samo je potrebno da izaberete pravi za vaše potrebe. Zajedno sa Sikaflex masama za zaptivanje i SikaBoom poliuretanskim penama, kao  profesionalac možete ugraditi nove prozore.
Last modified on Utorak, 17 Novembar 2015 20:47
Ljubiša

Alfa i Omega d.o.o. je zastupljena u sledećim djelatnostima: trgovina na veliko i malo bojama, lakovima i fasadnim sistemima, uslugama izvođenja fasadersko molerskih radova, iznajmljivanje i montaža građevinskih skela, Agencija za posredovanje u prometu nekretnina.

Ponuda kuće

Jeftino kuća u Velinom selu - Bijeljina
Kuća za izdavanje Galac
Za najam

Kuća za izdavanje Galac
Bijeljina

150 €
Kuca na Loncarima

Kuca na Loncarima
Loncari

40,000 €
Kuća na prodaju- dva duplexa

Kuća na prodaju- dva duplexa
Bijeljina

72,000 €
Vikendica u Hasama

Vikendica u Hasama
Bijeljina

11,000 €
Kuća sa bazenom na Koviljuši

Kuća sa bazenom na Koviljuši
Bijeljina

71,800 €

Ponuda stanovi

Dvosoban stan 53 m2-četvrti sprat
Prodato
Na prodaju dvosoban stan 57 m2

Na prodaju dvosoban stan 57 m2
Bijeljina

49,692 €
Stan 98 m2 na dva nivoa
Prodato

Stan 98 m2 na dva nivoa
Bijeljina

47,743 €
Stan u izgradnji 62 m2

Stan u izgradnji 62 m2
Bijeljina

59,143 €
Stan 75 m2 u bijelom neboderu
Prodato

Stan 75 m2 u bijelom neboderu
Bijeljina

46,153 €
Izdajem stan u Intergaju 40 m2
Prodato

P

r

i

j

a

v

a